Kysymyksiä ja vastauksia: Kuntokartoitukset

Kun tilaat Tehopesun palveluita, haluamme, että kaikki on sinulle vesiselvää. Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin kuntokartoituksista. Heräsikö lisäkysymyksiä? Älä epäröi jättää soittopyyntöä.

Miksi en kuntokartoittaisi kattoni kuntoa itse?

Ammattilainen näkee nopeasti tilanteen ja osaa kertoa millaisia toimenpiteitä kattosi tarvitsee. Kartoituksen tuloksena saat tarjouksen niistä toimenpiteistä, joiden tarpeessa kattosi mielestämme on. Lupaamme, että tarjous sisältää vain ne toimenpiteet, joita kattosi todellisuudessa tarvitsee sen palauttamiseksi hyväksi sekä katon toimintakunnon ylläpitämiseksi. Älä turhaan itse arvaile kun saat ammattilaisen arvion ilmaiseksi.

Mitä kuntokartoitukseen sisältyy?

Kartoitus on silmämääräiseen havainnointiin perustuva katon ja sen kunnon sekä katon toimivuuden tarkistus. Tarkastamme katteen ja sen pinnoitteen yleiskunnon lisäksi mahdollisuuksien mukaan myös aluskatteen kunnon sekä sadevesijärjestelmän toimivuuden. Tarkistamme puolestasi myös läpivientien, kattoturvatuotteiden, nousutikkaiden, otsalautojen ja reunapeltien kunnon.

Miten hyödyn kuntokartoituksesta?

Kartoituksemme on vaivaton ja nopea tapa päästä perille kattosi kunnosta ja sen uudelleen kuntoon saattamiseen vaadittavasta investoinnista.

Paljonko kartoitus maksaa?

Kartoituksemme on aina ilmainen.

Asun Joensuussa, tuletteko tänne kartoittamaan?

Pääasiallinen toimialueemme on Uudenmaan ja Etelä-Suomen alue, mutta isoja taloyhtiöitä kartoitamme pidemmälläkin. Omakotitalon kartoitukseen Joensuu on meille turhan kaukana, mutta alueelta löytyy varmasti alan huippuosaamista.

Kauan kartoitus kestää?

Kartoitukseen menevä aika riippuu paljon kohteen koosta ja sen kunnosta. Useimmiten selviämme kartoituksesta noin tunnissa tai jopa nopeamminkin.

Mitä edellytätte minulta?

Kiinteistön omistajan, sen haltijan tai sen kunnossapidosta jotain tietävän on hyvä olla kartoituksen aikana paikalla. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Voimme pyytää lisätietoja myös puhelimitse kartoituksen jälkeen, mikäli niitä tarvitsemme.

Miten voin tilata kartoituksen?

Soita 040 485 3384 tai lähetä meille sähköpostilla tietosi ja yhteydenottopyyntö osoitteeseen info@tehopesu.fi, niin sovitaan aika kartoitukselle.

Ota yhteyttä

Kaikki pesu- ja kattohuoltoprojektit alkavat aina ilmaisella kuntokartoituksellamme. Jätä tähän yhteystietosi, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä. Kun tarvitset lisätietoa, soita 040 485 3384 tai lähetä sähköpostia info@tehopesu.fi

Tiesitkö, että omakotiasujana saat kattohuoltotöistä kotitalousvähennystä?

Omakotitalossa tai vapaa-ajan asunnoissa teetetty kattohuoltotyö kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennyksen ansiosta säästät 45 % tehdyn työn kustannuksista aina 2400 euroon asti vuodessa. Kotitalousvähennykset ovat henkilökohtaisia, joten kahden aikuisen taloudessa tämä tarkoittaa vähennystä aina 4800 euroon vuodessa. Omavastuuosuus vähennyksestä on 100 euroa / henkilö.

Laske vähennys