Katto kuntoon 100% tyytyväisyystakuulla!

Huopakaton pinnoitus, puhdistus ja huolto - Uusimaa

Huopakatto on melko yleinen katemateriaali, joka hoitamattomana on erittäin altis sammal- ja jäkäläkasvustolle. 

Huopakaton puhdistus on ammattitaitoa ja oikeita välineitä vaativa työ. Säännöllinen huolto on ainoa tapa pitää huopakatto toimivana.

Ammattitaitoinen huopakaton pesu ja pinnoitus Uudellamaalla

Ammattitaitoinen huopakaton pesu ja pinnoitus Uudellamaalla
Tehopesu hoitaa huopakaton pesu- ja pinnoitustyöt pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella. Työntekijöillämme on monen vuoden kokemus ja vankka ammattitaito haastavistakin kattotöistä.

Meidän työmme alkaa aina kartoituskäynnillä, jonka perusteella teemme tarjouksen ja suunnitelman. Jos katto vaatii enemmän kuin huoltoa, meiltä onnistuvat myös kattoremontit. Kutsu meidät kartoituskäynnille!

Mistä tiedän onko huopakaton huolto ajankohtainen?

Kuten muistakin katoista, myös huopakatosta näet silmämääräiselläkin tarkastelulla katon peruskunnon. Jos katto on likainen ja siellä näyttää kasvavan jotakin, katto on huollon ja puhdistuksen tarpeessa. Säännöllisen huopakaton huollon hinta on murto-osa kattoremontin teettämisestä.

Tehopesun asiansa osaavalta tiimiltä hoituu huopakattojen sammaltuhokäsittelyt, pesut, huollot ja pinnoitukset vankalla ammattitaidolla. Pyydä tarjous tai lue lisää huopakaton puhdistuksesta Kysymyksiä ja vastauksia -sivultamme.