Katto kuntoon 100% tyytyväisyystakuulla!

Katon kuntokartoitus - Kysymyksiä ja vastauksia

Tehopesu tekee kattojen kuntokartoitukset Uudenmaan ja muun Etelä-Suomen alueella, tarvittaessa kauempanakin. Kun tilaat meiltä katon kuntokartoituksen, haluamme, että kaikki on sinulle vesiselvää. Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin kuntokartoituksista.

Jos sinulle herää mitä tahansa lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Ammattilainen näkee nopeasti tilanteen ja osaa kertoa millaisia toimenpiteitä kattosi tarvitsee. Katon kuntokartoituksen tuloksena saat tarjouksen niistä toimenpiteistä, joiden tarpeessa kattosi mielestämme on. Lupaamme, että tarjous sisältää vain ne toimenpiteet, joita kattosi todellisuudessa tarvitsee sen palauttamiseksi hyväksi sekä katon toimintakunnon ylläpitämiseksi. Älä turhaan itse arvaile, kun voit saada ammattilaisen maksuttoman arvion.

Kattotarkastus on silmämääräiseen havainnointiin perustuva katon ja sen kunnon sekä katon toimivuuden tarkistus. Tarkastamme katteen ja sen pinnoitteen yleiskunnon lisäksi mahdollisuuksien mukaan myös aluskatteen kunnon sekä sadevesijärjestelmän toimivuuden. Tarkistamme puolestasi myös läpivientien, kattoturvatuotteiden ja pellitysten kunnon.

Kartoituksemme on vaivaton ja nopea tapa päästä perille kattosi kunnosta ja sen uudelleen kuntoon saattamiseen vaadittavasta investoinnista.

Tehopesun suorittama katon kuntotarkastus on aina maksuton. Laajempi katon kuntotarkastus sisältäen kuvallisen raportin hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Pyydä tarjous.

Pääasiallinen toimialueemme on Uudenmaan ja Etelä-Suomen alue, mutta teemme kuntotarkastuksia ja muita kattohuoltopalveluja kauempanakin.

Kartoitukseen menevä aika riippuu paljon kohteen koosta ja sen kunnosta.

Kiinteistön omistajan, sen haltijan tai sen kunnossapidosta jotain tietävän on hyvä olla kartoituksen aikana paikalla. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Voimme pyytää lisätietoja myös puhelimitse kartoituksen jälkeen, mikäli niitä tarvitsemme.

Soita 040 485 3384 tai lähetä meille sähköpostilla tietosi ja yhteydenottopyyntö osoitteeseen info@tehopesu.fi, niin sovitaan aika kartoitukselle.

Voit myös täyttää tarjouspyyntölomakkeen Yhteydenotto-sivullamme, missä kerrot tarkemmin projektistasi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.