Katto kuntoon 100% tyytyväisyystakuulla!

Peltikaton huolto - kysymyksiä ja vastauksia

Tehopesu hoitaa ammattitaidolla peltikattojen huolto- ja maalaustyöt Uudenmaan alueella, tarvittaessa kauempanakin. Kun tilaat meiltä peltikaton huolto- tai maalauspalveluja, haluamme, että kaikki on sinulle vesiselvää. Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin peltikatoista ja niiden huollosta.

Jos sinulle herää mitä tahansa lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Peltikatto on kestävä materiaali, mutta sitäkin pitää hoitaa ja huoltaa. Pellin pahin vihollinen on ruoste, joka voi aiheuttaa isoja vaurioita. Ne voi olla vaikea korjata ja korjaus on myös kallista. Normaalin vuosihuollon lisäksi peltikatto tulisi huoltomaalata säännöllisesti. Nyrkkisääntönä on huoltomaalaus noin 10 vuoden välein. Huoltaminen vuosittain ja säännöllinen huoltomaalaus jatkavat peltikaton ikää pitkälle tulevaisuuteen.

Hyväkuntoinen peltikatto voidaan pelkästään pestä puhtaaksi liasta ja kasvustosta. Jos kattosi kuitenkin kaipaa maalausta, työvaiheisiin kuuluu mahdollisten ruosteisten kohtien läpikäynti ja käsittely ruostumisprosessin pysäyttävällä aineella. Tämän jälkeen peltikatto maalataan sovitulla tavalla.

Peltikaton vuosihuollossa tarkistetaan katon yleiskunto, kattoturvatuotteet, aluskate, läpivientien kunto sekä sadevesijärjestelmän kunto. Lisäksi sadevesikourut puhdistetaan, irtonaiset roskat poistetaan ja tarkistetaan sekä varmistetaan veden esteetön pääsy pois katteelta.

Kysy meiltä lisää vuosihuoltosopimuksesta – sen avulla takaat, että peltikaton ikä moninkertaistuu, eikä sinun itse tarvitse muistaa tilata huoltoa.

Huoltamalla peltikattosi vältät isomman kattoremontin, pidennät kattosi elinkaarta ja säästät useimmiten tuhansia euroja selvää rahaa.

Peltikattosi huoltomaalausprojektin tuloksena syntyy toiminnallisuudeltaan uudenveroinen katto. Lopputulos myös näyttää hyvältä. Se on merkittävää etenkin niissä taloissa, joissa on jyrkkä katto, joka on iso osa kotisi julkisivua. Tilaamalla meiltä katollesi myös säännöllisen vuosihuollon, varmistat katon toimivuuden ja kauniin ulkonäön pitkälle tulevaisuuteen ilman, että sinun tarvitsee edes ajatella asiaa.

Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä peltikattojen ja muiden kattojen ja julkisivujen huoltotarpeissa pääkaupunkiseudulla ja myös laajemmin Uudellamaalla ja Etelä-Suomen alueella. Isompien asiakkaiden luokse matkaamme joskus kauemmaksikin. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin palveluistamme sinun alueellasi!

Meillä on satoja tyytyväisiä asiakkaita toimialueellamme ja huollamme vuosittain yli 50 000 neliömetriä erilaisia kattoja.

Meillä on koulutettu ja suuresti arvostamamme suomalainen henkilökunta, joka on tehnyt vuosia näitä hommia. Lisäksi käytössämme on alan ehdotonta huippua oleva kalusto. Ammattitaidon ja laitteiston yhteispelillä lopputulos on takuulla laadukas ja kestävä.

Tarvitsemme hieman aikaasi kuntokartoitukseen. Tarjouksemme hyväksyttyäsi teemme yhdessä urakkasopimuksen, jossa sovitaan tehtävistä töistä, aikataulusta sekä varmistamme, että kaikki toivomuksenne tulevat täytetyiksi.

Tarvitsemme käyttöömme vain vesipisteen sekä sähköä. Vaikka kohteessa ei olisikaan vesipistettä ja/tai sähköä, meidän tulee tietää se etukäteen, jolloin varaudumme siihen. Näiden puuttuminen ei estä kunnostuksen suorittamista. Sinun ei myöskään tarvitse olla paikalla projektin aikana.

Säännöllisellä huoltamisella katto pysyy hyvässä kunnossa pitkälle tulevaisuuteen. Kannattaa myös muistaa, että huoltomaalaus, pinnoitus tai muu kunnostus voidaan tarvittaessa myös uusia. Ympäristöstä riippuen 10 vuoden huoltomaalausvälin pidentäminenkin saattaa olla mahdollinen.

Tehopesu huoltaa peltikattoja pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudenmaan alueella. Peltikaton huoltoprojekti vaatii aina ensin kuntokartoituksen. Voit tilata kuntokartoituksen soittamalla numeroon 040 485 3384 tai lähettämällä meille sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen info@tehopesu.fi.

Voit myös täyttää tarjouspyyntölomakkeen Yhteydenotto-sivullamme, missä kerrot tarkemmin projektistasi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.