Katto kuntoon 100% tyytyväisyystakuulla!

Tiilikaton pinnoitus ja pesu - Uusimaa

Tiilikatto on kestävä ja pitkäikäinen katemateriaali, joka oikein huollettuna pysyy kunnossa vuosikymmeniä. Jos tiilikaton huoltoa laiminlyödään, se alkaa kasvamaan sammalta ja jäkälää, jonka vuoksi tiilet rapautuvat ja rikkoutuvat.

Katto likaisena ennen pesua Katto pesun ja pinnoituksen jälkeen

Mistä tiedän, koska tiilikaton huolto on ajankohtainen?

Uuden tiilikaton ensimmäinen puhdistus ja huolto voi olla tarpeen jo muutaman vuoden kuluttua sen rakentamisesta, jos talon ympärillä kasvaa paljon puita. Suomen rajuissa ja vaihtelevissa talviolosuhteissa kattotiiliä myös hajoaa vuosittain, jonka vuoksi tiilikaton säännöllinen huolto on tarpeellista.

Tiilikaton huollon tarpeen näet itse helposti jo pelkästä ulkonäöstä. Jos katto on likainen ja siellä näyttää kasvavan jotakin, katto on todennäköisesti huollon tarpeessa.

Tiilikaton pinnoitus pidentää katon käyttöikää

Jos tiilen pinta on kulunut ja huokoinen, pelkkä sammaltuhokäsittely ja roskien puhdistaminen ei enää riitä. Tällöin katto tulisi pestä ja pinnoittaa. Tiilikaton pinnoituksen hinta on murto-osa katon uusimiskustannuksista.

Tehopesu tekee tiilikattojen pesuja, suoja-ainekäsittelyjä, pinnoituksia ja huoltoja vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Huomio! Olet saattanut kuulla väitteen, ettei tiilikattoja voisi pestä painepesurilla. Älä kuitenkaan lankea siihen harhaluuloon, sillä se on väärää tietoa. Lue lisää kysymyksiä ja vastauksia -osiostamme.

Tiilikattomaali Maalattukatto