Katto kuntoon 100% tyytyväisyystakuulla!

Tiilikaton pesu ja huolto - kysymyksiä ja vastauksia

Tehopesu suorittaa ammattitaitoiset tiilikattojen huollot Uudenmaan alueella ja tarvittaessa kauempanakin. Kun tilaat meiltä tiilikaton pesu, pinnoitus tai muita huoltopalveluja, haluamme, että kaikki on sinulle vesiselvää. Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin tiilikatoista ja niiden huollosta.

Jos sinulle herää mitä tahansa lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Tiilikaton käyttöikä pitenee merkittävästi säännöllisen huollon ansiosta. Kaikki kasvusto tiilen pinnalla lisää tiilen vaurioitumisen riskiä ja voi aiheuttaa jopa reikiä katteen pintaan. Tiilikaton pesu ja pinnoitus palauttaa katteen uudenveroiseksi ja huoltaminen jatkaa sen elinkaarta pitkälle tulevaisuuteen. Näin säästät selvää rahaa, koska katon uusimista ei tarvitse enää miettiä.

Se on markkinamiesten puhetta, eikä sitä kannata ottaa vakavasti. Tiilikaton pesun ja pinnoituksen tai suoja-ainekäsittelyn jälkeen kattosi on jälleen kuin uusi tai jopa uutta parempi. Pesu on normaali ja välttämätön toimenpide ennen jatkokäsittelyä. Näin lopputulos on hyvä ja laadukas. Mutta tiilikaton pesu painepesurilla on siis suositeltavaa vain, jos aiot myös käsitellä sen suoja-aineella tai pinnoittaa pesun jälkeen.

Aluksi katon kunto tarkastetaan ja puutteet korjataan. Tähän kuuluu muun muassa katon rakenteiden tarkastus. Seuraavaksi pinnoituksen pohjatyönä pesemme kattosi ammattitason laitteillamme. Tämän jälkeen katteelle levitetään kasvustonestoaine, jolla varmistamme, ettei katossa ala pesun jälkeen kasvamaan mitään. Sen jälkeen katon kuivuttua ja sopivan sään salliessa, katolle asennetaan pinnoite, eli kate pinnoitetaan värillisellä pinnoitteella kahteen kertaan (maalaus) tai se käsitellään värittömällä pinnoitteella (suoja-aine). Lisäksi asiakkaan pyynnöstä pesemme ja pinnoitamme kattotiiliä varastoon – kappale määrät ja mahdollinen lisäveloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Vuosihuollossa tarkastamme katon rakenteet, aluskatteen, läpiviennit, katteen ja sen pinnoitteen kunnon, kattoturvatuotteet, puhdistamme roskat ja asennamme tarvittaessa katteelle kasvustonestoaineen. Vaihdamme rikkinäiset tiilet uusiin ja puhdistamme sadevesikourut sekä tarkistamme, että veden pääsy katolta pois on esteetöntä.

Huoltamalla tiilikattosi vältät isomman kattoremontin, pidennät tiilikaton käyttöikää ja säästät useimmiten tuhansia euroja selvää rahaa.

Kattosi kunnostusprojektin tuloksena syntyy toiminnallisuudeltaan uudenveroinen katto. Mikäli tehdään myös tiilikaton pinnoitus, lopputulos myös näyttää hyvältä. Se on merkittävää etenkin niissä taloissa, joissa on jyrkkä katto ja katto on iso osa kotisi julkisivua. Tilaamalla meiltä katollesi myös säännöllisen vuosihuollon, varmistat katon toimivuuden ja kauniin ulkonäön pitkälle tulevaisuuteen ilman, että sinun tarvitsee edes ajatella asiaa.

Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä tiilikattojen ja muiden kattojen ja julkisivujen huoltotarpeissa pääkaupunkiseudulla ja myös laajemmin Uudellamaalla. Tarvittaessa matkaamme isompien projektien luo kauemmaskin. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin palveluistamme sinun alueellasi!

Meillä on satoja tyytyväisiä asiakkaita toimialueellamme ja huollamme vuosittain yli 50 000 neliömetriä erilaisia kattoja. Tutustu referensseihimme tai kysy meiltä lisää!

Meillä on koulutettu ja suuresti arvostamamme suomalainen henkilökunta, joka on tehnyt vuosia niin tiilikattojen kuin muidenkin kattojen pesu, pinnoitus ja huoltotöitä. Lisäksi käytössämme on alan ehdotonta huippua oleva kalusto. Ammattitaidon ja laitteiston yhteispelillä lopputulos on taatusti laadukas ja kestävä.

Tarvitsemme hieman aikaasi paikan päällä suoritettavaan katselmukseen, jonka perusteella teemme realistisen tarjouksen ja huomaamme projektin hintaan ja kestoon mahdollisesti vaikuttavat seikat jo ennen aloittamista. Tarjouksemme hyväksyttyäsi teemme yhdessä urakkasopimuksen, jossa sovitaan tehtävistä töistä, aikataulusta sekä varmistamme, että kaikki toivomuksenne tulevat täytetyiksi.

Yleensä tarvitsemme käyttöömme vain vesipisteen sekä sähköä. Vaikka kohteessa ei olisikaan vesipistettä ja/tai sähköä, meidän tulee tietää se etukäteen, jolloin tiedämme varautua siihen. Näiden puuttuminen ei estä kunnostuksen suorittamista. Sinun ei myöskään tarvitse olla paikalla projektin aikana.

Me Tehopesulla siivoamme aina kaikki jälkemme projektin jälkeen. Pihallesi tai ympäristöön ei jää mitään roskia tai muuta jätettä.

Säännöllisellä huoltamisella tiilikatto pysyy hyvässä kunnossa pitkälle tulevaisuuteen. Kannattaa myös muistaa, että tiilikaton puhdistus, pinnoitus tai muu huolto voidaan tarvittaessa myös uusia.

Tiilikaton huoltoprojekti alkaa kuntokartoituksella, jonka perusteella teemme sinulle tarjouksen ja projektisuunnitelman. Voit tilata kuntokartoituksen soittamalla numeroon 040 485 3384 tai lähettää meille sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen info@tehopesu.fi.

Voit myös täyttää tarjouspyyntölomakkeen Yhteydenotto-sivullamme, missä kerrot tarkemmin projektistasi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.