Katto kuntoon 100% tyytyväisyystakuulla!

Uudenmaan Tehopesu Oy

Tehopesu tekee kattojen pesuja ja pinnoituksia pitkällä kokemuksella ja lujalla ammattitaidolla. Palvelemme asiakkaita Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella sekä muualla Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella. Tekemämme pesun, käsittelyn ja huollon avulla ei katossasi kasva enää mitään muuta kuin käyttöikä. Se myös näyttää hyvältä.

Ota yhteyttä joko puhelimitse, jolloin voimme heti käydä läpi tarpeenne sopia kartoituskäynnistä, tai lähetä tarjouspyyntö, missä kerrot tarkemmin katonhuoltotarpeistasi. Käymme pyynnöt läpi jokaisena arkipäivänä! Ja jos sinulle herää mitä tahansa lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Yhteystiedot

Petteri Parantainen
Yrittäjä, myynti
040 485 3384
petteri.parantainen@tehopesu.fi

Antti Seppä
Kattoasiantuntija, myynti
040 481 7073
antti.seppa@tehopesu.fi

Saku Hellsten
Kattoasiantuntija, myynti
040 088 4008
saku.hellsten@tehopesu.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteystiedot

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Laskutustiedot

Laskutusosoitteemme ovat päivittyneet. Päivitättehän asiakasrekisteriinne uudet laskutustietomme.

Toivomme, että lähetätte laskunne jatkossa ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori
Verkkolaskuosoite
OVT-tunnus
Apix Messaging Oy
003721896838
003723327487

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta:
Verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun.
Sähköpostiskannauksen osoite:
003721896838@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb.

Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.
Paperilaskujen skannauksen osoite:
Uudenmaan Tehopesu Oy (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.