Katto kuntoon 100% tyytyväisyystakuulla!

Katon puhdistus, pesu ja pinnoitus vankalla ammattitaidolla

Uudenmaan Tehopesu Oy on Etelä-Suomessa toimiva kattopesujen, pinnoitusten ja huoltojen sekä korjausten rehti ammattilainen 15 vuoden kokemuksella. Palvelemme taloyhtiöitä, kotitalouksia, yrityksiä sekä muita kiinteistönomistajia. Meillä kattotöitä tekee omat kokeneet ja ammattitaitoiset suomalaiset asentajat, jolla on käytössään korkealaatuiset laitteet. Työmme on laadukasta ja toimintamme asiakasystävällistä.

Olemme kasvava yritys jolla on kokemusta lähes kaikista mahdollisista katoista ja niiden korjauksesta ja huollosta. Meiltä löytyy välineet ja ammattitaito erikoisempiinkin projekteihin.

Onko katon puhdistus, pinnoitus tai muu huolto ajankohtainen? Tulemme mielellämme arvioimaan kunnostustarpeen ja teemme tarjouksen kattosi huollosta. Ota yhteyttä!

Katto kuntoon 100% tyytyväisyystakuulla.
Tehopesu tekee kattojen pinnoituksia ja suoja-ainekäsittelyjä, rehdillä sataprosenttisella tyytyväisyystakuulla. Tekemämme pesun, käsittelyn ja huollon avulla ei katossasi kasva enää mitään muuta kuin käyttöikä. Se myös näyttää hyvältä.

Hyvä katon huolto alkaa kuntokartoituksella ja oikein mitoitetuilla toimenpiteillä

Tehopesulla olemme erikoistuneet kattojen pesuihin, pinnoituksiin, huoltoihin ja korjauksiin. Olemme huoltaneet kattoja jo vuodesta 2008 ja tähän ajanjaksoon mahtuu tuhansia kunnostettuja ja huollettuja kattoja.

Oikein valitun ammattilaisen tekemällä säännöllisellä huollolla kattosi käyttöikä voi kasvaa merkittävästi, ja se pysyy kunnossa jopa tuplasti pidempään. Kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi meillä on näihin hommiin soveltuva huippuluokan kalusto sekä koulutetut ja kokeneet suomalaiset työntekijät. Tekemämme pesun, käsittelyn ja huollon avulla ei katossasi kasva enää mitään muuta kuin käyttöikä. Se myös näyttää hyvältä.

Tutustu palveluihimme, jotka olemme jaotelleet kätevästi kattotyyppisi mukaan!