Katto kuntoon 100% tyytyväisyystakuulla!

Katon maalaus, pesu ja muut huoltotyöt ammattitaidolla ja asiantuntemuksella

Uudenmaan Tehopesu Oy on asiantunteva ja kokenut kumppanisi kaikissa kattohuolloissa. Mikään katto ei ole meille vieras. Olemme huoltaneet niin tiilikattoja, peltikattoja, huopakattoja kuin mineriittikattoja aina omakotitaloista erikoisosaamista vaativiin projekteihin. Teemme tarvittaessa myös kattoremontteja, mikäli katto on jo päässyt siihen kuntoon ettei sitä pysty huoltamaan.

Palvelemme taloyhtiöitä, kotitalouksia ja yrityksiä alueina erityisesti Uusimaa ja muu Etelä-Suomi, mutta tarvittaessa matkaamme kauemmaskin. Katto kuin katto kannattaa huoltaa säännöllisesti ammattilaisen toimesta. Se ehkäisee vaurioita ja pidentää katon käyttöikää huomattavasti.

Referenssit - kattojen pesut ja pinnoitukset

Tällä sivulla löydät esimerkkejä ja kuvia ammattilaisistamme katonhuoltotöissä erilaisissa kohteissa sekä lisäksi asiakasreferenssejä. Kun oma kattosi kaipaa huoltoa, älä epäröi ottaa yhteyttä ja pyytää arviota urakasta!

Tehopesun asiakastarinoita: Jari Isometsän tiilikaton huolto

Tehopesu on saanut huolehtia entisen maastohiihtäjän Jari Isometsän kodin tiilikaton pesusta ja pinnoituksesta.

Tehopesun tiimi teki Isometsän 1999 valmistuneen omakotitalon tiilikaton pesun ja suojauskäsittelyn vuonna 2014. Työhön tyytyväinen Isometsä pyysi 6 vuotta sen jälkeen Tehopesun uusimaan tiilikaton pesun, ja samalla päätettiin vaihtaa katon väri. Projekti eteni siten, että ensimmäisenä päivänä pestiin katto ja levitettiin katolle sammalenestoaine. Toisena päivänä tiilikatto pinnoitettiin uudella sävyllä.

Kiinnostuneena työn etenemistä seurannut Isometsä oli todella tyytyväinen työn vauhtiin ja lopputulokseen ja suosittelee Tehopesun katon pesu- ja huoltopalveluja kenelle tahansa.

Kiitos Jari, on ilo palvella, nyt ja tulevaisuudessa!

Katon maalaus Katto maalattuna

Tehopesu huoltaa kaikki katot pitkällä kokemuksella

Mikä tahansa kattomateriaali ja millainen tahansa kattoprojekti – Tehopesun ammattitaitoinen tiimi huoltaa kattosi sille parhaiten sopivalla tavalla. Teemme aina laadukasta ja kestävää jälkeä.

Tutustu esittelyvideoomme, niin näet esimerkkejä huoltokohteistamme ja kuulet yrittäjämme Petteri Parantaisen kertovan Tehopesun palveluvalikoimasta.

Katonpesun huolto- ja pinnoitustyöt

Kuntokartoituksessa havaitut puutteet korjataan.
Ennen pesua käymme vesikatteen läpi vuotokohtien varalta. Vaihdamme rikkinäiset kattotiilet, tiivistämme saumat ja läpiviennit. Tarkistamme myös aluskatteen ja välipohjan mahdollisten ongelmakohtien havaitsemiseksi.

Katon puhdistus on tärkeä pohjatyö
Pinnoituksen tai suoja-ainekäsittelyn pohjatyönä pesemme ensin kattosi huolellisesti. Nyrkkisääntönä kaikille kattojen pinnoitustöille on se, ettei hyvin tehdyn pohjatyön merkitystä voi ikinä liikaa korostaa.

Tiilikaton pesu on tehokas mutta katolle hellävarainen prosessi
Tiilikatot pestään ammattikäyttöön tarkoitetuilla korkeapainepesureillamme, jotka eivät vahingoita tiilen pintaa

Sammaleen poisto katolta
Pahimmillaan kattosi saattaa olla todella paksun kasvuston peitossa. Sammaleen poisto katolta onnistuu kuitenkin ammattilaiselta helposti, ja ammattilaisen käyttämillä välineillä paksukin kasvusto lähtee yhtä tehokkaasti puhtaaksi kuin siistimpikuntoinenkin katto.

Turvallinen katon puhdistus ja maalaus Tehopesun kanssa
Toteutamme kaikki puhdistus ja maalaustyöt alusta loppuun laadusta tinkimättä. Teemme tarvittavat suojaustoimenpiteet ja pidämme ympäristön puhtaana sekä huolehdimme loppusiivouksesta, mistä olemmekin saaneet paljon kiitosta.

Julkisivujen pesu kuuluu palveluihimme
Talojen julkisivut ovat kattojen lisäksi hyvin alttiita säälle, lialle ja erilaisille kasvustoille, joka ei seiniin kuulu sen enempää kuin kattoihinkaan. Kattopalvelujemme lisäksi hoidamme tehokkaasti puhtaaksi likaiset tai sammalkasvustoiset seinät.

Työt tiimityönä
Tehopesu hoitaa kaikki kattohuoltotyöt kahden tai useamman henkilön tiimeinä jolloin työ on tehokasta. Varustaudumme aina asianmukaisilla suoja- ja turvavälineillä. Turvallisuus – se on hyvä syy valita ammattilainen katon puhdistukseen. 

Katon sammalenestokäsittely estää katolle kuulumattoman kasvuston kasvamisen
Kasvustonestokäsittely on edullinen tapa pitää tiili- tai huopakatto puhtaana – kysy lisää myynnistä.

 Huoltosopimus antaa sinulle mielenrauhan kattosi kunnosta.
Tarjoamme asiakkaillemme säännöllistä huoltopalvelua, jolla katto ylläpidetään toimintakuntoisena ja siistinä. Lue lisää huoltosopimuksistamme!

Huoltosopimus helpottaa elämää

Katot on huollettava tietyin aikavälein niiden käyttöiän maksimoimiseksi. Huoltosopimus helpottaa elämää, kun me muistamme huoltoajankohdan puolestasi.