Katto kuntoon 100% tyytyväisyystakuulla!

Huopakaton huolto - kysymyksiä ja vastauksia

Tehopesu hoitaa ammattitaitoiset huopakattojen huolto- ja pinnoituspalvelut Uudenmaan alueella ja tarvittaessa kauempanakin. Kun tilaat meiltä huopakaton huolto- tai pinnoituspalveluja, haluamme, että kaikki on sinulle vesiselvää. Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin huopakatoista ja niiden huollosta.

Jos sinulle herää mitä tahansa lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Huopakaton kuntoa tulee seurata säännöllisesti. Etenkin tasakatot ovat sellaisia, joiden sadevedenpoisto on perinteisesti ollut ongelmallista kaivojen ja/tai kaivoritilöiden tukkeuduttua. Vesi jää seisomaan katolle ja jos huopa on saumoistaan jo haurastunut, kattovuoto voi olla tosiasia. Koska etenkin huopakatoille yleinen tasakatto on poissa silmistä, se on myös poissa mielestä. Siksi huopakaton säännöllinen huolto on erityisen tärkeää. Katolla oleva lika ja roskat on syytä poistaa säännöllisesti, jotta sadevesikaivojen (tasakatot) toiminta varmistetaan. Huopakattoon kertyy helposti myös sammalkasvustoa joka saadaan tuhottua siihen tarkoitetulla käsittelyaineella.

Huopakattoisissa taloissa varmistetaan ensin katon yleiskunto, jonka jälkeen sadeveden poistuminen varmistetaan ja katto sekä sadevesijärjestelmä puhdistetaan roskista. Huollon yhteydessä katolle asennetaan tarvittaessa myös sammaltuhoaine, jolla pyritään pitämään katolta poissa kaikki sitä vaurioittava kasvillisuus.

Huoltamalla huopakattosi vältät isomman kattoremontin, pidennät kattosi elinkaarta ja säästät useimmiten tuhansia euroja selvää rahaa.

Huopakattosi kunnostusprojektin tuloksena syntyy puhdas katto joka myös näyttää hyvältä. Se on merkittävää etenkin niissä taloissa, joissa on jyrkkä katto ja katto on iso osa kotisi julkisivua. Tilaamalla meiltä katollesi myös säännöllisen vuosihuollon, varmistat katon toimivuuden ja kauniin ulkonäön pitkälle tulevaisuuteen ilman, että sinun tarvitsee edes ajatella asiaa.

Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä huopakattojen ja muiden kattojen ja julkisivujen huoltotarpeissa pääkaupunkiseudulla ja myös laajemmin Uudellamaalla sekä Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin palveluistamme sinun alueellasi!

Meillä on satoja tyytyväisiä asiakkaita toimialueellamme ja huollamme vuosittain yli 50 000 neliömetriä erilaisia kattoja.

Meillä on koulutettu ja suuresti arvostamamme suomalainen henkilökunta, joka on tehnyt vuosia näitä hommia. Lisäksi käytössämme on alan ehdotonta huippua oleva kalusto. Ammattitaidon ja laitteiston yhteispelillä lopputulos on takuulla laadukas ja kestävä.

Tarvitsemme hieman aikaasi kuntokartoitukseen. Sen perusteella teemme tarjouksen ja projektisuunnitelman. Tarjouksemme hyväksyttyäsi teemme yhdessä urakkasopimuksen, jossa sovitaan tehtävistä töistä, aikataulusta sekä varmistamme, että kaikki toivomuksenne tulevat täytetyiksi.

Tarvitsemme käyttöömme vain vesipisteen sekä sähköä. Vaikka kohteessa ei olisikaan vesipistettä ja/tai sähköä, meidän tulee tietää se etukäteen, jolloin varaudumme siihen. Näiden puuttuminen ei estä kunnostuksen suorittamista. Sinun ei myöskään tarvitse olla paikalla projektin aikana.

Säännöllisellä huoltamisella katto pysyy hyvässä kunnossa pitkälle tulevaisuuteen. 

Tehopesu huoltaa huopakattoja pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudenmaan alueella. Huopakaton huoltoprojekti vaatii aina ensin kuntokartoituksen. Voit tilata kuntokartoituksen soittamalla meille numeroon 040 485 3384 tai lähettää meille sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen info@tehopesu.fi.

Voit myös täyttää tarjouspyyntölomakkeen Yhteydenotto-sivullamme, missä kerrot tarkemmin projektistasi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.