Katto kuntoon 100% tyytyväisyystakuulla!

Peltikaton maalaus ja pesu - Uusimaa

Peltikatto on Suomen suosituin katemateriaali. Peltikaton maalaus on kuitenkin tärkeä toimenpide ruostumisen estämiseksi, ja tämä huoltomaalaus on suoritettava noin kymmenen vuoden välein. Jos huoltomaalaus laiminlyödään, peltikaton maalipinta kuluu, pelti tulee esiin ja sään vaikutuksesta ruostuu. Kun ruostuminen alkaa, peltikaton ikä lyhenee merkittävästi.

Tehopesu hoitaa peltikattojen huollot ammattitaidolla Helsingin seudulla sekä muualla Uudenmaan alueella. Palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä ja kotitalouksia seuraavissa peltikattotöissä:

  • Peltikaton pesu
  • Peltikaton maalaus
  • Peltikaton huolto ja korjaus

Meidän työmme alkaa aina kartoituskäynnillä, jonka perusteella teemme tarjouksen ja suunnitelman. Jos tilanne sitä vaatii, meiltä hoituvat myös kattoremontit. Kutsu meidät kartoituskäynnille!

Mistä tiedän koska peltikaton huolto on ajankohtainen?

Jos peltikaton huoltoa ei ole tehty tai edellisestä huollosta on jo vuosia aikaa, kannattaa katolle teettää kuntokartoitus. Hyvin huollettu peltikatto on yksi kestävimmistä katemateriaaleista. Peltikaton huollon hinta on myös merkittävästi edullisempi kuin katon uusimisen kustannus.
Olipa kyseessä sitten uuden tai vanhan peltikaton maalaus, muovipinnoitetun peltikaton maalaus, sinkityn tai vaikka ruosteisen peltikaton maalaus ‒ me olemme nähneet ja huoltaneet satoja erilaisia peltikattoja, ja meiltä onnistuvat siksi kaikenlaiset peltikattojen maalaustyöt vankalla asiantuntemuksella.

Ennen pesua ja maalausta peltikatosta tarkistetaan ja korjataan mahdolliset vuotokohdat ja ruosteen aiheuttamat vauriot. Korjausten jälkeen katto pestään huolellisesti, jonka jälkeen peltikatto on maalattavissa. Aiemmin maalattuihin kattoihin riittää pelkkä pesu ja huoltomaalaus. Uusien peltikattojen asennuksen jälkeen ennen maalausta tulee odottaa muutama vuosi, että sinkitty pelti on hapettunut kunnolla.

Lisätietoa peltikaton huollosta löydät Kysymyksiä ja vastauksia -osiostamme.