Katto kuntoon 100% tyytyväisyystakuulla!

Maksuton katon kuntokartoitus - Uusimaa

Kun kattosi kunto arveluttaa ja siellä on kasvustoa, älä tyydy huoltotarpeiden arvauksiin, vaan tilaa Tehopesun maksuton katon kuntokartoitus ja saat asiantuntevan näkemyksen kattosi nykykunnosta.

Meillä on vuosien kokemus ja ammattitaito kaikista mahdollisista katoista ja pystymme antamaan asiantuntevan arvio katon kunnosta ja sen huoltotarpeista. Ei ole väliä, onko kyseessä tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai varttikatto ‒ tunnemme kaikki kattotyypit ja niiden ominaisuudet. Tutustu palveluihimme kattotyyppisi mukaan.

Tehopesun työtekijöitä

Katon kuntokartoitus paljastaa katon huolto- ja kunnostustarpeet

Katon kuntotarkastus sisältää silmämääräisen vesikatteen ja sen varusteiden toimivuuden tarkastuksen. Kartoituksen jälkeen saat meiltä selkeän tarjouksen sekä kattohuoltosuunnitelman. Jos kartoituksen mukaan paras toimenpide olisikin kattoremontti, saat myös siihen ammattitaitoisen toteutuksen samasta osoitteesta.

Kartoituskäynneillä käymme Etelä-Suomen alueella ja tarvittaessa pidemmälläkin. Kaikki kuntokartoituksemme ovat täysin ilmaisia eivätkä sido sinua mihinkään. Pyydä meidät paikalle. 

Alla olevasta linkistä pääset myös Kysymyksiä ja vastauksia -sivullemme, missä on paljon lisätietoa ilmaisista katon kuntokartoituksistamme.