Huopakattojen huollot

1
Kuntokartoitus
2
Korjaustyöt
3
Pesu ja kasvustonesto- käsittely
4
Suoja-aine-käsittely
5
Pinnoitus
6
*Huolto- sopimus
* Työvaihetta ei tehdä tai se tehdään vain erikseen sovittaessa.

Huopakaton huolto ja pinnoitus

Huopakatto on melko yleinen katemateriaali, joka hoitamattomana on erittäin altis sammal- ja jäkäläkasvustolle. Huopakatto on myös muita katemateriaaleja alttiimpi sään aiheuttamille vaurioille.

Huopakaton huolto ja pinnoitus on ammattitaitoa ja oikeita välineitä vaativa työ. Ennen pesua ja käsittelyä vuotokohdat paikataan ja läpiviennit tiivistetään. Säännöllinen huolto on ainoa tapa pitää huopakatto vesitiiviinä.

Mistä tiedän tarvitseeko huopakattoni huoltoa?

Kuten muistakin katoista, myös huopakatosta näet silmämääräiselläkin tarkastelulla katon peruskunnon. Jos katto on likainen ja siellä näyttää kasvavan jotakin, katto on huollon tarpeessa. Säännöllisen katon huollon hinta on murto-osa kattoremontin teettämisestä.

Tehopesu tekee huopakattojen pesuja, huoltoja ja pinnoituksia sataprosenttisella tyytyväisyystakuulla.

Kysymyksiä ja vastauksia

Ota yhteyttä

Kaikki pesu- ja kattohuoltoprojektit alkavat aina ilmaisella kuntokartoituksellamme. Jätä tähän yhteystietosi, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä. Kun tarvitset lisätietoa, soita 040 485 3384 tai lähetä sähköpostia info@tehopesu.fi

Tiesitkö, että omakotiasujana saat kattohuoltotöistä kotitalousvähennystä?

Omakotitalossa tai vapaa-ajan asunnoissa teetetty kattohuoltotyö kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennyksen ansiosta säästät 45 % tehdyn työn kustannuksista aina 2400 euroon asti vuodessa. Kotitalousvähennykset ovat henkilökohtaisia, joten kahden aikuisen taloudessa tämä tarkoittaa vähennystä aina 4800 euroon vuodessa. Omavastuuosuus vähennyksestä on 100 euroa / henkilö.

Laske vähennys