Yhteystiedot

Tehopesu tekee kattojen pinnoituksia ja suoja-ainekäsittelyjä, rehdillä sataprosenttisella tyytyväisyystakuulla. Tekemämme pesun, käsittelyn ja huollon avulla ei katossasi kasva enää mitään muuta kuin käyttöikä. Se myös näyttää hyvältä.

Petteri Parantainen
Yrittäjä, myynti
040 485 3384
petteri.parantainen@tehopesu.fi

Timo Ilola
Rakennusmestari
Työnjohto, myynti
040 591 8799
timo.ilola@tehopesu.fi

Ota yhteyttä

Kaikki pesu- ja kattohuoltoprojektit alkavat aina ilmaisella kuntokartoituksellamme. Jätä tähän yhteystietosi, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä. Kun tarvitset lisätietoa, soita 040 485 3384 tai lähetä sähköpostia info@tehopesu.fi

Kolme korkeapainepesun kestävää syytä valita Tehopesu

Olemme kattopinnoituksen, suoja-ainekäsittelyjen, huoltojen sekä korjausten rehti ammattilainen, jonka työnjälkeen voit luottaa.

Ammattikalusto ja suomalaiset ammattimiehet

Kattojen pinnoituksessa ja suojauksessa lopputuloksen kannalta ylivoimaisesti tärkeintä on tekijöiden ammattitaito ja huippuluokan kalusto. Kattoa ei kannata kunnostaa kotikonstein eikä pinnoitusta tai suojausta kannata teettää ihan kenellä tahansa.

Sataprosenttinen tyytyväisyystakuu

Takuun edellytyksenä on ainoastaan rehti molemminpuolinen avoimuus sekä se, että annat meille mahdollisuuden korjata mahdollisen virheemme.

Moninkertaiset säästöt kattoremonttiin verrattuna

Pinnoittamalla ja huoltamalla kattosi pidennät sen käyttöikää merkittävästi. Säännöllisen katon huollon hinta on murto-osa kattoremontin teettämisestä ja lopputulosta katselee ihan yhtä hymyssä suin kuin uutta kattoa.