Peltikaton huollon vaiheet:

1
Kuntokartoitus
2
Korjaustyöt
3
Pesu ja kasvustonesto- käsittely
4
Maalaus, Pinnoitus
5
*Suoja-aine- käsittely
6
*Huolto- sopimus
* Työvaihetta ei tehdä tai se tehdään vain erikseen sovittaessa.

Peltikaton pesu ja maalaus

Pelti on Suomen suosituin katemateriaali. Se vaatii ruostumisen estämiseksi kuitenkin huoltomaalauksen noin kymmenen vuoden välein.

Jos huoltomaalaus laiminlyödään, katon maalipinta kuluu, pelti tulee esiin ja sään vaikutuksesta ruostuu. Kun ruostuminen alkaa, katon ikä lyhenee merkittävästi.

Ennen pesua ja maalausta peltikatosta tarkistetaan ja korjataan mahdolliset vuotokohdat ja ruosteen aiheuttamat vauriot. Korjausten jälkeen katto pestään ja huuhdellaan huolellisesti, jonka jälkeen peltikatto on maalattavissa. Aiemmin maalattuihin kattoihin riittää pelkkä pesu ja huoltomaalaus. Uusien peltikattojen asennuksen jälkeen ennen maalausta tulee odottaa muutama vuosi, että sinkitty pelti on hapettunut kunnolla.

Mistä tiedän tarvitseeko peltikattoni huoltoa?

Jos kattohuoltoa ei ole tehty tai edellisestä huollosta on jo vuosia aikaa, kannattaa katolle teettää kuntokartoitus. Hyvin huollettu peltikatto on yksi kestävimmistä katemateriaaleista. Peltikaton huollon hinta on myös merkittävästi edullisempi kuin katon uusimisen kustannus.

Tehopesu tekee peltikattojen pesuja, maalauksia ja huoltoja sataprosenttisella tyytyväisyystakuulla.

Kysymyksiä ja vastauksia

Ota yhteyttä

Kaikki pesu- ja kattohuoltoprojektit alkavat aina ilmaisella kuntokartoituksellamme. Jätä tähän yhteystietosi, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä. Kun tarvitset lisätietoa, soita 040 485 3384 tai lähetä sähköpostia info@tehopesu.fi

Tiesitkö, että omakotiasujana saat kattohuoltotöistä kotitalousvähennystä?

Omakotitalossa tai vapaa-ajan asunnoissa teetetty kattohuoltotyö kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennyksen ansiosta säästät 50 % tehdyn työn kustannuksista aina 2400 euroon asti vuodessa. Kotitalousvähennykset ovat henkilökohtaisia, joten kahden aikuisen taloudessa tämä tarkoittaa vähennystä aina 4800 euroon vuodessa. Omavastuuosuus vähennyksestä on 100 euroa / henkilö.

Laske vähennys