Huoltosopimus – kattojen säännöllinen huolto vähentää huolia

Tarjoamme asiakkaillemme säännöllistä huoltopalvelua, jolla katto ylläpidetään toimintakuntoisena ja siistinä.

Jokainen huoltosopimus on yksilöllinen ja se laaditaan yhdessä kanssasi. Vuosihuoltosopimukseen kirjaamme ne katolle tehtävät toimet, jotka ovat sinun katollesi tarpeellisia. Huolto voi olla laaja tai suppea riippuen siitä, haluatko itsenäisesti tehdä katollesi joitakin huoltotoimenpiteitä. Suosittelemme huollon jättämistä meidän hoidettavaksi, sillä näin varmistat, että huoltotoimenpiteet tulevat varmasti tehtyä säännöllisesti alan todellisen ammattilaisen toimesta.

Takuuaikaa pidemmäksi

Jos olemme tehneet katollesi parin vuoden sisällä pesun ja pinnoituksen tai suoja-ainekäsittelyn, voidaan antamaamme takuuaikaa useimmiten pidentää vuosihuoltosopimuksella. Takuuaika on aina yksilöllinen ja riippuu tekemistämme töistä ja kattosi kunnosta. Soita meille niin tulemme juttelemaan kanssasi huoltosopimuksesta.

Tehopesu tekee kattojen säännöllistä huoltoa sataprosenttisella tyytyväisyystakuulla.

Kysymyksiä ja vastauksia

Ota yhteyttä

Kaikki pesu- ja kattohuoltoprojektit alkavat aina ilmaisella kuntokartoituksellamme. Jätä tähän yhteystietosi, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä. Kun tarvitset lisätietoa, soita 040 485 3384 tai lähetä sähköpostia info@tehopesu.fi

Tiesitkö, että omakotiasujana saat kattohuoltotöistä kotitalousvähennystä?

Omakotitalossa tai vapaa-ajan asunnoissa teetetty kattohuoltotyö kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennyksen ansiosta säästät 50 % tehdyn työn kustannuksista aina 2400 euroon asti vuodessa. Kotitalousvähennykset ovat henkilökohtaisia, joten kahden aikuisen taloudessa tämä tarkoittaa vähennystä aina 4800 euroon vuodessa. Omavastuuosuus vähennyksestä on 100 euroa / henkilö.

Laske vähennys