Julkisivun huollon vaiheet:

1
Kuntokartoitus
2
Toimenpide- suunnitelma
3
Toimenpiteet
4
*Suoja-aine-käsittely
5
*Maalaus, Pinnoitus
6
*Huolto- sopimus
* Työvaihetta ei tehdä tai se tehdään vain erikseen sovittaessa.

Julkisivujen pesu ja suojaus

Talojen julkisivut ovat kattojen lisäksi hyvin alttiita säälle, lialle ja erilaisille kasvustoille, joka ei seiniin kuulu sen enempää kuin kattoihinkaan.

Kattopalvelujemme lisäksi hoidamme tehokkaasti puhtaaksi likaiset tai sammalkasvustoiset julkisivut. Useimmille seinäpinnoille voidaan tehdä suoja-ainekäsittely, joka ehkäisee kasvuston uudelleenkasvua ja auttaa seinää kuivumaan kunnolla. Näin myös rakenteen lämmöneristyskyky paranee. Julkisivujen puhdistaminen muuttaa kiinteistön ensivaikutelman hetkessä.

Tehopesu tekee julkisivujen ja seinien puhdistuksia ja suojauksia sataprosenttisella tyytyväisyystakuulla.

Huomio! Meillä on myös ratkaisu usein ongelmalliseksi koettuun punaleväkasvuston poistoon

Kysymyksiä ja vastauksia

 

Ota yhteyttä

Kaikki pesu- ja kattohuoltoprojektit alkavat aina ilmaisella kuntokartoituksellamme. Jätä tähän yhteystietosi, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä. Kun tarvitset lisätietoa, soita 040 485 3384 tai lähetä sähköpostia info@tehopesu.fi

Tiesitkö, että omakotiasujana saat kattohuoltotöistä kotitalousvähennystä?

Omakotitalossa tai vapaa-ajan asunnoissa teetetty kattohuoltotyö kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennyksen ansiosta säästät 50 % tehdyn työn kustannuksista aina 2400 euroon asti vuodessa. Kotitalousvähennykset ovat henkilökohtaisia, joten kahden aikuisen taloudessa tämä tarkoittaa vähennystä aina 4800 euroon vuodessa. Omavastuuosuus vähennyksestä on 100 euroa / henkilö.

Laske vähennys