Ilmaiset kattojen kuntokartoitukset

Kun kattosi kunto arveluttaa ja siellä on kasvustoa, älä tyydy huoltotarpeiden arvauksiin.

Tärkein neuvomme “Käytä aina ammattilaista kattosi pinnoituksessa” pätee hyvin myös kuntokartoitukseen. Kartoituksessa tarkistamme silmämääräisesti kattotyypistä riippumatta vesikatteen ja sen varusteiden toimivuuden. Kartoituksen jälkeen saat meiltä selkeän tarjouksen sekä kattohuoltosuunnitelman.

Kartoituskäynneillä käymme Etelä-Suomen alueella ja tarvittaessa pidemmälläkin. Kaikki kuntokartoituksemme ovat täysin ilmaisia eivätkä sido sinua mihinkään. Pyydä meidät paikalle.

Kysymyksiä ja vastauksia

Ota yhteyttä

Kaikki pesu- ja kattohuoltoprojektit alkavat aina ilmaisella kuntokartoituksellamme. Jätä tähän yhteystietosi, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä. Kun tarvitset lisätietoa, soita 040 485 3384 tai lähetä sähköpostia info@tehopesu.fi

Tiesitkö, että omakotiasujana saat kattohuoltotöistä kotitalousvähennystä?

Omakotitalossa tai vapaa-ajan asunnoissa teetetty kattohuoltotyö kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennyksen ansiosta säästät 45 % tehdyn työn kustannuksista aina 2400 euroon asti vuodessa. Kotitalousvähennykset ovat henkilökohtaisia, joten kahden aikuisen taloudessa tämä tarkoittaa vähennystä aina 4800 euroon vuodessa. Omavastuuosuus vähennyksestä on 100 euroa / henkilö.

Laske vähennys