Katto kuntoon sataprosenttisella tyytyväisyystakuulla

Uudenmaan Tehopesu Oy on Etelä-Suomessa toimiva kattopinnoituksen, suoja-ainekäsittelyjen, huoltojen sekä korjausten rehti ammattilainen. Tarjoamme työllemme ja huoltokohteillemme rehdin sataprosenttisen tyytyväisyystakuun.

Nyrkkisääntönä kaikille kattojen puhdistus- ja pinnoitustöille on se, ettei hyvin tehdyn pohjatyön merkitystä voi ikinä liikaa korostaa. Se vaatii paljon työvälineiltä ja työmiehiltä. Toisin kuin monet muut kattopalveluja tarjoavat urakoitsijat, me Tehopesulla keskitymme vain ja ainoastaan kattojen pinnoituksiin, suoja-ainekäsittelyihin, korjauksiin ja huoltoihin. Olemme  huoltaneet kattoja jo vuodesta 2008 ja tähän ajanjaksoon mahtuu satoja kunnostettuja ja huollettuja kattoja.

Oikein valitun ammattilaisen tekemällä säännöllisellä huollolla kattosi pysyy kunnossa jopa tuplasti pidempään. Kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi meillä on näihin hommiin soveltuva huippuluokan kalusto sekä koulutetut ja kokeneet suomalaiset työntekijät, joihin molempiin olemme vuosien varrella investoineet ihan tosissamme. Tekemämme pesun, käsittelyn ja huollon avulla ei katossasi kasva enää mitään muuta kuin käyttöikä. Se myös näyttää hyvältä.

Ota yhteyttä

Kaikki pesu- ja kattohuoltoprojektit alkavat aina ilmaisella kuntokartoituksellamme. Jätä tähän yhteystietosi, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä. Kun tarvitset lisätietoa, soita 040 485 3384 tai lähetä sähköpostia info@tehopesu.fi

Kolme korkeapainepesun kestävää syytä valita Tehopesu

Olemme kattopinnoituksen, suoja-ainekäsittelyjen, huoltojen sekä korjausten rehti ammattilainen, jonka työnjälkeen voit luottaa.

Ammattikalusto ja suomalaiset ammattimiehet

Kattojen pinnoituksessa ja suojauksessa lopputuloksen kannalta ylivoimaisesti tärkeintä on tekijöiden ammattitaito ja huippuluokan kalusto. Kattoa ei kannata kunnostaa kotikonstein eikä pinnoitusta tai suojausta kannata teettää ihan kenellä tahansa.

Sataprosenttinen tyytyväisyystakuu

Takuun edellytyksenä on ainoastaan rehti molemminpuolinen avoimuus sekä se, että annat meille mahdollisuuden korjata mahdollisen virheemme.

Moninkertaiset säästöt kattoremonttiin verrattuna

Pinnoittamalla ja huoltamalla kattosi pidennät sen käyttöikää merkittävästi. Säännöllisen katon huollon hinta on murto-osa kattoremontin teettämisestä ja lopputulosta katselee ihan yhtä hymyssä suin kuin uutta kattoa.